Зареждане

5 най-добри хранителни добавки за увеличаване на тестостерона

5 най-добри хранителни добавки за увеличаване на тестостерона
Публикувано на: Март 21, 2021 в 08:41 ч
Ако изпитвате затруднения с постигането на целите си, например изграждането на мускулна маса по здравословен начин и искате да оптимизирате на макс процеса, а това не се случва както ви се иска, то може би се дължи не неоптимизирани хормонални нива. За много мъже това значи, че нивата ви на тестостерон трябва да се подобрят, за да може тялото ви да работи правилно.

За мъжете тестостеронът е най-важният градивен блок във фитнеса. С правилните нива на тестостерон ще имате не само добро здраве и тонус, но и адекватен мускулен растеж. Да не говорим, че този хормон подобрява здравината и на костите ви. Всичко това води до едно здраво тяло.

Ако имате усещането, че минавате през период на нисък тестостерон и искате отново да балансирате нещата, има здравословни варианти за това. Има много хранителни добавки за увеличаване на нивата на тестостерона по натурален начин, но не всички от тях са създадени еднакво.

Има много тестостеронови бустери, но не всеки от тях е създаден с фокус върху изграждането на мускулна маса. Повечето са широко-профилни, но някои от тях със сигурност ще ви помогнат да качите мускулна маса.

От всички тестостеронови бустъри, които има в нашия онлайн магазин, прегледахме и подбрахме едни от най-добрите според нас - тези, които биха ви дали най-доброто качество според цената им.

CVETITA HERBAL Tribulus with Maca / 100 caps.Добре позната и ефективна комбинация между билката трибулус терестрис и корен от мака.

Трибулусът, известен у нас като "бабини зъби", увеличава силата и издръжливостта и подпомага качването на мускулна маса, като в същото време по естествен начин подсилва изгарянето на мазнините, повишавайки натуралното производство на тестостерон.

Коренът от мака допълва горните действия, като подсилва имунната система и подпомага тялото на се адаптира по-бързо под стрес и натоварване, като в същото време оптимизира много хормони при мъжете и жените.


Двете билки дават уникална комбинация, която осезаемо ще подобри резултатите при тренировките, а като допълнителен ефект ще получите и мощен стимул на либидото.

MuscleTech - Platinum 100% Tribulus / 100caps.Ако качването на мускулна маса ви е приоритет, то тогава Platinum 100% Tribulus на MuscleTech е изцяло за вас.

Той съдържа ултра чист екстракт от трибулус, снабдявайки тялото с 650mg при доза, а в този продукт се съдържат 100 дози.

Още повече, че в този трибулус сапонините (активният фитохимикал, извлечен от растението) са със съдържание от 90%. Това е два пъти повече от обичайното, което се среща в другите добавки - обикновено са около 40% до 45%.


В тази хранителна добавка няма добавени стимуланти, което означава, че може да я приемате по всяко време през деня между храненията.

Стак - трибулус и ZMA


Най-ефективната комбинация за ударно повишаване на естественото производство на тестостерон е между трибулус терестрис и минералите, подпомагащи производството на тестостерон.

В този стак е комбиниран 1500 мг трибулус, отново с високо съдържание на сапонини, заедно с популярната тройка цинк, магнезий и витамин B6.


Тези минерали и витамин са изключително важни за оптимизиране на анаболните хормонални нива и възстановяването на организма след натоварване.

AllMax - TribX 90 / 90caps.Ако търсите само чист трибулус и то концентриран до максимум - това е TribX90 на AllMax.

Ултра концентриран екстракт, с минимум 90% сапонини и 750 мг в доза.


Трибулусът използван за екстракта е български - най-качественият в цял свят. Лабораторно тестван и внимателно подбран, трибулусът в тази хранителна добавка е един от най-потентните на пазара.

MLO Testo Fuel 90 таблеткиТеостостероновия стимулатор на MLO - Testo Fuel е съвкупност от горните комбинации, като добавя нещо уникално в себе си.

Тази формула стимулира натуралното производство на тестостерон благодарение на няколко съставки.

Д-аспартамовата киселина е с доказан ефект върху увеличаването на тестостерона доста осезаемо. Тя се комбинира с добре познатата билка трибулус терестрис и вече споменатия корен от мака. Като в заключение са добавени и цинк, магнезий и витамин B6.


Общо взето от редовен прием на тази добавка ви очакват увеличаване на мускулния растеж, ускорено възстановяване, по-силно либидо и тонус.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес