Зареждане

Треньорът на Макгрегър: Давам зелена светлина за завръщането му

Треньорът на Макгрегър: Давам зелена светлина за завръщането му
Публикувано на: Септември 13, 2024 в 20:00 ч
Джон Кавана е готов да даде зелена светлина на своето протеже, Конър Макгрегър, за да се върне в октагона.

Той потвърди, че "The Notorious" ще се бие, но не може да каже точно кога. Ирландската звезда трябваше да се завърне в октагона в края на юни, но се оттегли заради счупен малък пръст на крака. Наскоро той нетърпеливо търсеше битка с Майкъл Чандлър през 2024 г., по-специално през декември в Лас Вегас.

Но президентът на UFC Дейна Уайт ясно определи датата на тази битка за началото на 2025 година. Треньорът на Макгрегър, Джон Кавана, в интервю за Lucky Block призна, че неговото протеже ще бъде готово да се бие. Джон е готов да му даде зелена светлина още сега, но явно нещата не зависят от него.

"Ако двубоят Макгрегър срещу Чандлър бъде потвърден за декември, ние вече сме в тежка тренировъчна фаза. Сега тренираме заедно дистанционно. Той е в Щатите на турне със своя Forged Irish Stout. Конър посещава няколко бирарии там, но ние си изпращаме видеоклипове и тренировъчни планове. 

Той има няколко спаринг партньори там и от това, което видях на видеозаписите, ми изглежда готов. Ако датата на връщане беше сега или през декември, щях да дам зелена светлина без проблем.", каза Кавана.

Ще видим ли Макгрегър в клетката през декември ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес