Зареждане

Кевин Лий иска да се бие в сериите на Дейна Уайт, за да се докаже

Кевин Лий иска да се бие в сериите на Дейна Уайт, за да се докаже
Публикувано на: Септември 13, 2024 в 14:00 ч
Кевин Лий иска да се върне в UFC толкова много, че дори е готов да се бие в Contender Series на Дейна Уайт, за да стигне до там.

Еднократният временен претендент за титлата получи втори шанс с промоцията през юли 2023 година. Тогава той говореше, че е възражда кариерата си, но UFC му даде тегав съперник в лицето на Ринат Фахретдинов. В битката им Фахретдинов задуши Лий за 55 секунди и му нанесе 3-та загуба в последните му 4 битки. 10 дни по-късно Лий обяви, че се оттегля от ММА.

Сега „Motown Phenom“ казва, че е бил в Kill Cliff FC, за да изостря играта си и дори е имал дискусия с мачмейкърите на UFC относно битка в Contender Series, за да покаже колко страстен е да продължи напред в кариерата си.

„Искам да кажа, интересувам се да правя повече граплинг мачове и неща от този род, но истинската ми любов е към MMA. Искам да се състезавам отново и само за да ви покажа колко съм сериозен, дори казах на Шон Шелби, че съм готов да участвам в Contender Series на Дейна Уайт, за да покажа колко съм сериозен относно състезанията на високо ниво. 

Тази следваща битка ще бъде не за пари или нещо друго, а за да покажа, че мога да се състезавам и тялото ми може да издържи на напрежението, под което го поставям. Шелби ми отказа. В сериите на Дейна ти дават 5000 долара, но въпреки това бях готов да се бия там. Чакам оферти и ще подписа с първата промоция, която предложи договор.", каза Лий.

Кевин е с рекорд 19-8 в ММА. Той печели само 3 от последните си 9 битки в ММА.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес