Зареждане

Диего Лопес иска да бъде в ъгъла на Алекса Грасо след битката му с Ортега

Диего Лопес иска да бъде в ъгъла на Алекса Грасо след битката му с Ортега
Публикувано на: Септември 13, 2024 в 18:00 ч
Диего Лопес има много амбициозни планове за този уикенд.

Изгряващата звезда от Бразилия ще се бие с Брайън Ортега на UFC 306, което ще се проведе в Сферата в Лас Вегас. Диего планира да се справи с Ортега, след което да се преоблече и да бъде в ъгъла на Алекс Грасо. Тя ще брани титлата си в категория муха срещу Валентина Шевченко в подглавната битка. На среща с журналисти преди събитието Лопес разкри, че след битката си с Ортега смята да застане в ъгъла на Алекса Грасо.

Диего е наясно, че след битката с Ортега може и да не успее да поеме ролята на треньор, но той и целият отбор са се подготвили за това. Що се отнася до позицията му в категория перо, Лопес изрази радостта си от думите на шампиона Илия Топурия, който го вижда като претендент за пояса, ако победи зрелищно Ортега.

Ето какво каза Лопес на медиите:

"Това определено е планът. Знам, че Ортега е страхотен боец. Готов съм за всичко, което може да се случи, но идеята е да изтичам обратно в съблекалнята, да се преоблека и да бъда в ъгъла на Алекса Грасо. Ние сме напълно подготвени за това. Готов съм за война. Готов съм да дам всичко от себе си, обсъдихме го като екип и ще вземем решение в движение.

Имаме изготвена стратегия. Не се случват такива неща всеки ден. Илия Топурия каза, че ще съм претендент, ако бия зрелищно Ортега. Ще се бия с номер 3 в ранглистата в дивизията, така че е страхотно да чуя този комплимент. Това наистина ме насърчава да дам най-доброто от себе си.", каза Лопес.

Ще успее ли Лопес да се справи с Ортега ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес