Зареждане

Как да разчитате ударите, идващи по време на самоотбрана

Как да разчитате ударите, идващи по време на самоотбрана
Публикувано на: Септември 11, 2017 в 08:00 ч
 
Когато говорим за ситуация на самозащита, вече имаме няколко неща за вас: първо, четете тази статия, така че самозащитата е нещо, за което най-малко мислите, и второ, бих казал, че 90%-та от хората нямат представа как да се бият.
 
Нека бъдем честни, няма да попаднете в ситуация на самозащита, ако сте подготвени. Ако сте наясно с обкръжението си, познавате поведението на хората около вас и сте готови за атака, най-вероятно няма да бъдете атакувани.

 
Извършителите са склонни да се изправят срещу онези, които възприемат като слаби, стеснителни и уплашени. Следователно, ако бивате атакувани, повече от вероятно е да не сте подготвени за това и атаката най-вероятно ще дойде от неочаквано място и в някакъв момент към вас ще полети удар и ако не го видите, това ще бъде дълъг следобед.
 
 
И така, няма много хора, които напускат дома си през деня или през нощта, които възнамеряват да влязат в улична битка. Има и такива, които го правят, но каквито и да са нападателите ви, вие трябва да сте подготвени.
 
Какво ще направите, когато се намирате в ситуация, която абсолютно изисква от вас да се биете, тъй като нямате друга възможност? Да кажем, че се намирате в ситуация, в която агресорът е по-голям от вас и се окажете в опасност?
 
Момчетата от FightSCIENCE са тук, за да ви покажат пътя ...
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес