Зареждане

Мераб Двалишвили за О'Мали: Ще го науча на смирение и уважение

Мераб Двалишвили за О'Мали: Ще го науча на смирение и уважение
Публикувано на: Септември 13, 2024 в 16:00 ч
Мераб Двалишвили призна, че въпреки че съперничеството му с Шон О'Мали не е лично за него, той възнамерява да научи О'Мали на смирение.

На вълната от 10 поредни победи смелият грузинец Мераб Двалишвили ще се бие за пояса в категория петел. Това ще се случи в главната битка на събитието Noche UFC 306, което ще се проведе в 'Сферата' в Лас Вегас. Това ще бъде и втора защита на шампионската титла за "Sugar" Шон О'Мали.

По време на среща с журналисти преди галавечерта, Двалишвили разкри, че въпреки че е бесен на О'Мали за коментарите за родината му, той е загубил всякаква емоция преди двубоя. Двалишвили очаква трудна битка и няма да подцени американеца.

"Не, това не е личен конфликт. Това е професионална битка за пояса на UFC. За наследство. Ядосах му се няколко пъти. Бях бесен, когато спомена родината ми по неуважителен начин. Защото моята страна е повече от религия за мен. Нося родината си със себе си [на огърлица] и затова започнах да се бия, защото исках да представя страната си. Това е здравословна конкуренция. Ето как го правим.

И тогава, ако някой без значение кой покаже неуважение към вашето семейство или държава, трябва да сте бесни. Ако си мъж, трябва да си бесен. Тогава исках да го ударя в лицето. Но сега имам нещо още по-важно. Ще го победя този уикенд и ще взема колана, неговия колан. Мога да говоря след битката. Може би мога да му простя, може би можем да поговорим. Искам да запазя това за по-късно. 

Сега просто искам да спечеля и да го науча, че трябва да бъде смирен и да показва уважение. Имайки предвид стила на битка, за мен е лесно. Моето кардио, моята борба и моят стил трябва да работят срещу него. Но в същото време знаем на какво е способен. Може да удари с нещо силно. Това е доста предизвикателство. Може да доминирам, но той ще нанесе един удар и всичко ще се промени. 

Всяка битка е такава. Не смятам нито една битка в UFC за лесна. Тук няма лесни битки. Най-добрият боец не винаги побеждава. Виждали сме това много пъти.", каза Двалишвили.

Каква е вашата прогноза за О'Мали - Двалишвили ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес