Най-големият сайт за бойни спортове

       

Адските лицеви опори

Адските лицеви опори
Публикувано на: Март 28, 2016 в 08:00 ч
 
 След само една такава тренировка вече ще имате чувството, че гърдите ще ви пръснат дрехите.
 
Състои само от едно упражниение - лицеви опори. Но е безумно трудна. Причината? Използва разнообразно темпо, за да създаде допълнително предизвикателство за мускулните групи.
 
Първоначално се правят възможно най-бързо максимален брой лицеви опори. Това темпо осигурява постоянно натоварване за гърдите, гарантирайки ни максимален растеж.
 
След като вече не можете да направите повече експлозивни повторения, веднага се спуснете и се задръжте на сантиметри от земята възможно най-дълго. По този начин ще натрупате сила и стабилност за най-трудната позиция от лицевата опора - когато сте долу.
 
Следват възможно най-много доизцеждащи повторения - 3 секунди спускане към земята, отпускане на коленете и бързо надигане обратно в стартова позиция с тяхна помощ. Без почивки между повторенията.
 
Бавното спускане на тялото стимулира растежа и значително подобрява силата в гърдите.
 

Свързани Статии

Упражнения за изправяне на гърба

Упражнения за изправяне на гърба
Упражненията ще стегнат отпуснатите мускули и ще отпуснат прекалено стегнатите, така че да се получат балансирани мускулни двойки и нормална стойка.
Статии » юли 11, 2008 (3)
цялата статия

3 упражнения с медицинска топка

3 упражнения с медицинска топка
Може да използвате медицинската топка за да седите върху нея между сериите или да я използвате за да натоварите мускулите си стабилно.
Статии » септември 19, 2012 (1)
цялата статия
Мнения в Facebook