Зареждане

Перейра планира да почива след UFC 303, но се връща през декември

Перейра планира да почива след UFC 303, но се връща през декември
Публикувано на: Юни 15, 2024 в 18:07 ч
Алекс Перейра планира да си "почине" за известно време след завръщането си в UFC 303 този месец, но все още иска да се бие през декември тази година - ако не и през ноември при поредното си завръщане в "Медисън Скуеър Гардън".

Перейра, бивш безспорен шампион в средна категория и настоящ носител на титлата в полутежка категория, ще се завърне след по-малко от две седмици в UFC 303 по време на Международната бойна седмица - ще се изправи срещу бившия шампион Иржи Прохазка в реванш в с кратко предизвестие.

Замествайки контузения Конър Макгрегър, Перейра се завръща, след като оглави UFC 300 през април, постигайки унищожителна победа в първия рунд с нокаут над завърналия се Джамахал Хил  - излизайки невредим от битката за титлата.

Споделяйки мислите си за решението си да се изправи срещу Прохазка в реванш в кратък срок, Перейра изглежда повече от уверен, заявявайки, че неговите "предци" ще го водят в битката в Лас Вегас срещу бившия шампион. 


"Разбирам, че този двубой с Иржи Прохазка е много скоро и може да има трудности с времето за подготовка, но ако има някой, който може да го осъществи, това съм аз!" 

"Ето защо аз съм едно от най-големите имена в UFC, Алекс Перейра! Поемам рискове, които нито един друг човек не би бил готов да поеме, но знам, че имам със себе си предците си. Духовете са с мен и аз съм готов за всичко." 

Алекс Перейра планира да си "почине малко" след завръщането си в UFC 303

Освен това, нокаутьорът от Сао Пауло, Перейра потвърди, че вероятно ще трябва да пропусне планираното завръщане в UFC 305 през август в Австралия, въпреки това все още иска да се бие или през ноември, или през декември в трети мач през тази година.

"Сега мисля, че ще се случат много неща", каза Алекс Перейра в своя канал в YouTube относно възможността да се бие в UFC 305. "Трябва да се съсредоточа върху тази битка. Не знам какво ще се случи след това. Но искам и да си почина малко. Имам време да се бия до края на годината. До декември, ноември - декември."


"Кой знае? В Медисън Скуеър Гардън: място, на което се чувствам много добре", обясни Алекс Перейра. "Има време, имам своите съмнения. Ако направя този двубой през август, искам да направя един двубой в края на годината. Мисля че мога да го направя, защото имам време за това. Да, говорихме по отношение на август в Австралия. С удоволствие бих го направил...."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес