Зареждане

Ирен Алдана показа как се възстановява след бруталната аркада

Ирен Алдана показа как се възстановява след бруталната аркада
Публикувано на: Септември 22, 2024 в 16:00 ч
На неотдавнашното събитие на Noche UFC в Парадайз, Невада, Ирен Алдана получи това, което мнозина наричат най-бруталната аркада, наблюдавана някога в историята на спорта. Това се случи по време на двубоя й срещу Норма Дюмон в категория петел за жени. Алдана претърпя огромна рана на челото си след случаен сблъсък на главите с нейната опонентка.

Въпреки контузията, мексиканката показа забележителна смелост, като продължи да се състезава до последния звънец. Д-р Грег Цу, лекар на UFC, наскоро сподели последствията от контузията на Алдана в социалните мрежи, разкривайки истинската степен на щетите. Разкъсаната рана се простираше от линията на косата на Алдана и стигна до носа й.

Цялото лице на Ирен беше обезобразено, но по всичко личи, че тя се възстановява доста бързо. Разкъсванията по лицето на Алдана предизвикаха дискусии сред фенове и професионалисти, като мнозина ги смятат за най-големите разкъсвания в историята на UFC.

Въпреки храбрите си усилия, Алдана в крайна сметка загуби двубоя от Дюмон с единодушно съдийско решение. Ето как Ирен се възстановява 7 дни след битката:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес