Зареждане

KOTS се завърнаха с брутален нокаут

KOTS се завърнаха с брутален нокаут
Публикувано на: Септември 22, 2024 в 02:00 ч
Един от най-шокиращите нокаути в историята на King of the Streets (KOTS) се случи в изоставена арена за корида в Испания. Това, което започна като интензивна битка между двама бойци, завърши в кървав хаос, който остави безмълвни дори заклетите фенове.

Вижте още - King of the Streets - Стиска ли ти да си истински уличен боец?

Изображенията на този брутален нокаут бързо се разпространиха онлайн и накараха всички в общността на KOTS да говорят. Основан през 2013 г. в Швеция от анонимна група, известна като Hype Crew, King of the Streets не е обичайнa бойнa лига. При тях не важат правила. Без рундове, без рефери и всичко е позволено.

KOTS е труден, суров и опасен, но точно това е нещото, за което идват феновете на хардкор бойните изкуства. Боевете са незаконни и се провеждат на тайни места в цяла Европа. За някои хора това е малко като старите гладиаторски битки: без правила, чисто оцеляване. И точно това прави KOTS уникален.

Битката, която влезе в историята, се проведе в изоставена арена за корида. И двамата бойци бяха калени от предишни битки в KOTS, но нищо не можеше да ги подготви за това, което предстои. Един добре пласиран удар внезапно сложи край на мача с нокаут, който остави всички на арената с отворени уста.

Този момент още веднъж показва колко изключително опасни и зловещи могат да бъдат битките в KOTS. Това не е шоу или забавление, както го познаваме от обикновените бойни изкуства – това е оцеляване по ръба на бръснача. KOTS предлага сцена, където всеки боец може да докаже своята сила, без ограничения или правила.

Вижте един от най-бруталните нокаути до момента в KOTS:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес