Зареждане

Борислав Велев - Рой оглавява MAX FIGHT 60 през декември

Борислав Велев - Рой оглавява MAX FIGHT 60 през декември
Публикувано на: Септември 22, 2024 в 10:56 ч
Източник: Alexeev Boxing Promotions
Борислав Велев ще оглави картата на юбилейния Максфайт 60. Бойната галавечер ще се проведе през декември в София. Велев ще се бие за титла срещу опонент със сериозна визитка, съобщават от Alexeev Boxing Promotions.  

 Рой е готов да даде на публиката зрелището, което всички фенове на бокса в България очакват. Преговорите за битката вече са в напреднала фаза. Сред потенциалните съперници на българина са носители на световни и европейски титли

 Велев ще води подготовка на най-високо ниво за битката в края на 2024г. Той отново ще може да разчита на страхотния си екип. Максфайт за пореден път ще заложи на нокаутьор номер едно за централната си битка. Бойните галавечери на организацията са на световно ниво, а залите винаги са пълни до краен предел. В плановете за подготовката на Борислав Велев огромни усилия полагат и от Боксов клуб “Левски”, където Рой води занимания с треньора си Владислав Георгиев, който е до боксьора още от ранна детска възраст. Залата на “синия” клуб е напълно реновирана и предлага най-модерното оборудване за водене на тренировъчен процес в духа на съвременните изисквания за високо спортно майсторство. Борислав Велев работи и върху кондиционната си подготовка със специалиста Николай Стоянов, който се грижи и за пълноценното възстановяване на една от боксовите звезди на България.

 Велев и екипът му ще могат да разчитат на бюджет за международни тренировъчни лагери и класни спаринг-партньори. Всичко това говори за огромното количество свършена работа, както и за професионализма около менажирането на целия процес, доскоро немислим в рамките на България. Рой е един от боксьорите, които се подготвят само в родината и разчита изцяло на български специалисти.

 Макар ограничените възможности, които се налагат заради спонсори и размера на зрителския капацитет екипът доказа, че може да се справи с всички предизвикателства в преследването на големите цели. Ако човек е целеустремен и е подбрал точните хора зад гърба си той ще може да реализира мечтите си, независимо дали е роден в САЩ, Великобритания или малка България. А Борислав Велев е готов да пренапише историята на българския професионален бокс.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес