Зареждане

Дейна Уайт влиза в бокса

Дейна Уайт влиза в бокса
Публикувано на: Септември 22, 2024 в 02:00 ч
Главният изпълнителен директор на UFC Дейна Уайт често е говорил за интереса си към бокса, но досега това остава само на думи. Въпреки че бяха направени малки стъпки с инициативи като Zuffa Boxing и подкрепата за боксьори като Калъм Уолш чрез UFC Fight Pass, не е постигнат голям пробив. Сега обаче това изглежда се променя.

Наскоро Уайт намекна, че скоро ще има големи новини. Той потвърди, че UFC и самият той ще бъдат включени в света на бокса по официален начин.

„Скоро ще има големи новини. Ако изобщо ме познавате и погледнете назад към всичко, което съм казвал, знаете, че никога не казвам нищо, което не подкрепям с дела. В миналото съм имал цялата тази боксова история. Никога не съм казвал, че ще вляза в бокса. Е, сега ви казвам, че влизам в бокса.“, каза Уайт. 

Дейна Уайт не бездейства през последните години. В допълнение към UFC, той също рекламира Power Slap като официален клон в рамките на организацията. Сега изглежда, че трето голямо начинание е на път, като боксът ще се превърне в основна част от империята на UFC.

Уайт заявява, че никога не поема ангажименти, без да ги е изпълнил, което показва, че плановете му за бокса са сериозни. Ще успее ли Уайт да пожъне успехи в бокса ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес