Зареждане

Мат Браун: Джон Джоунс и Стипе Миочич заслужават битката помежду си

Мат Браун: Джон Джоунс и Стипе Миочич заслужават битката помежду си
Публикувано на: Юли 11, 2024 в 02:00 ч
Въпреки че имаше различни идеи за следващата битка на Джон Джоунс, шампионът в тежка категория в крайна сметка трябва да се изправи срещу Стипе Миочич. Според Мат Браун, това е битка, която и двамата бойци заслужават. Джоунс трябва да се завърне в клетката през ноември в Ню Йорк, за да се изправи срещу Миочич.

Битката трябваше да се проведе по-рано, но контузия елиминира Джоунс от срещата. По това време Том Аспинал спечели временния пояс и започна да настоява за битка с американеца. UFC обаче са решени да осъществят тази битка и дадоха на Аспинал битка с Къртис Блейдс. Така вече над 1 година Джоунс задържа категорията, което му носи критики.

Браун реши да защити "Bones" и сподели, че двамата със Стипе заслужават тази битка, защото са легенди:

"Днес всичко се променя много бързо и хората искат незабавно да видят следващото голямо нещо. И двамата са легенди. Джон Джоунс и Стипе Миочич заслужаваха тази битка. Те заслужават тази страхотна битка и всички ще я гледаме, когато се случи. Дори тези, които се оплакват, ще гледат тази битка. Това е битката, която трябва да се организира. Случва се да изчакаме малко за този сблъсък, но понякога се случват тези неща.", каза Браун.

Кой ще победи в битката между Джоунс и Миочич ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес