Зареждане

Леон Едуардс обвини странния час на провеждане на UFC 304 за загубата си

Леон Едуардс обвини странния час на провеждане на UFC 304 за загубата си
Публикувано на: Юли 29, 2024 в 07:42 ч
Леон Едуардс загуби шампионската титла на UFC в полусредна категория и признава, че времето за провеждане на UFC 304 го е объркало.

Едуардс сподели октагона с Белал Мохамед с надеждата да си осигури трета успешна защита на титлата. Не му беше писано да се случи, тъй като Белал използва ефективен граплинг и натиск, за да детронира "Rocky".

Вкрайна сметка Едуардс заяви, че се е чувствал отпаднал, тъй като двубоят му се е състоял рано сутринта в Манчестър.
 

Леон Едуардс казва, че времето на провеждане на UFC 304 го е сломило

Даниел Кормие, член на Залата на славата на UFC, интервюира Леон Едуардс след загубата му за титлата срещу Белал Мохамед. "Rocky" каза на Кормие, че тялото му се е чувствало не както трябва, предвид времето на битката, която се проведе в Англия около 5:00 сутринта.

"Не съм изненадан от представянето на Белал", каза Едуардс на Кормие. "Тялото ми просто се чувстваше уморено от рунд 1. През цялата седмица се чувствах просто уморен заради адаптацията с часа на битката. Но поздравления за Белал. Той си свърши работата и ние ще си върнем титлата отново."

Леон не иска двубоят с Белал да е последният му за 2024 г. "Rocky" планира да се върне в октагона преди края на годината.

"Бих искал да получа още един двубой тази година", каза Едуардс. "Така че когато и да е - през ноември или декември - съм готов да изляза. Още един тази година. Готов съм."

Главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт заяви пред репортери, че предпочита да остави Едуардс да си почине, отколкото да мисли за незабавен реванш за титлата. Шефът на UFC също така каза, че има "други неща", по които се работи, така че може би следващият двубой на "Rocky" няма да е за златото на UFC.

Вижте също: Дейна Уайт: Не планираме незабавен реванш между Мохамед и Едуардс

Това беше първата загуба на Едуардс от края на 2015 г. насам. След това поражение Едуардс беше постигнал 12-0, 1 NC, но сега трябва да разбере как да се върне в графата с победите и как да си върне приза в полусредна категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес