Зареждане

Мохамед Мокаев се надява да остане в UFC: Искам да се бия за титлата

Мохамед Мокаев се надява да остане в UFC: Искам да се бия за титлата
Публикувано на: Юли 29, 2024 в 07:29 ч
Мохамед Мокаев все още таи надежда, че може да остане в списъка на UFC.

Мокаев се изправи срещу Манел Капе в мач, който се смяташе за решаващ в категория муха. Въпреки че и двамата мъже се бяха надъхали за двубоя, битката беше по-скоро скучна, а вълнуващите моменти бяха малко и рядко срещани.

След двубоя главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт намекна, че UFC няма да работи с Мокаев занапред.
  

Мохамед Мокаев все още иска да бъде в състава на UFC

Мокаев заяви, че все още се надява да продължи да се бие под знамето на UFC и да се бие за шампионския пояс.

"Да, искам да се бия за пояса и се надявам UFC да ми даде нов договор", заяви Мокаев пред репортерите на пресконференцията след двубоя на UFC 304. "Договорът ми с UFC приключи. Надявам се да получа нов договор. Те искат вълнуващи битки и аз се опитах да подбера ударите си. Запърви път в кариерата си изкарах три рунда и то с най-добрия страйкър в категория муха."

Двубоят срещу Капе беше последната битка по договора на Мокаев с UFC. Той заяви, че UFC не харесва начина, по който се бие в октагона.

"Казаха, че ще видят как ще се представя", каза Мокаев относно това, че не е получил предложение в навечерието на UFC 304. "Те не искат да ме виждат как продължавам да събарям храта на земята. Направих това, което можех да направя тази вечер."

Дана Уайт предложи, че PFL може да вземе Мокаев. Дали нещата ще се променят през следващите дни и седмици, предстои да разберем.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес