Зареждане

Белал Мохамед: Ще прегазя всички топ бойци в дивизията

Белал Мохамед: Ще прегазя всички топ бойци в дивизията
Публикувано на: Юли 29, 2024 в 02:00 ч
Новият шампион на UFC в полусредна категория, Белал Мохамед, посочи своя потенциален следващ съперник в октагона. Новият шампион в категория до 77 килограма може да се изправи срещу Шавкат Рахмонов. 36-годишният американец с палестински корени победи Леон Едуардс със съдийско решение на UFC 304 в Манчестър миналия уикенд уикенд и спечели най-важната титла в ММА.

След двубоя Мохамед даде да се разбере, че е готов да се бие с най-добрите бойци в своята категория. Като свой следващ потенциален съперник той посочи изключително опасния Шавкат Рахмонов. Белал не се страхува от него и иска да се затвърди като най-добрият в историята на категорията.

Той подчерта, че не се страхува от никого и ще приема битки с топ бойците:

"Да, разбира се, че мога да се бия с Шавкат Рахмонов. Никога не съм отказвал да се бия, никога не съм се страхувал от съперник. В миналото много хора не искаха да се бият с мен, но сега съм на върха. Искам да изградя моята легенда като най-добрия в полусредна категория в историята.

Няма да седя тук и да предизвиквам произволни момчета на битка. Който е най-добрият, е следващият на опашката. Ще ви покажа кой съм и какво мога. Казаха, че Леон Едуардс ще ме прегази, а сега аз ще прегазя всички топ бойци в категорията.", каза Мохамед.

Ще успее ли Белал да защити титлата ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес