Зареждане

Джамал Бен Садик излезе от затвора

Джамал Бен Садик излезе от затвора
Публикувано на: Юли 29, 2024 в 08:00 ч
Кикбокс звездата Джамал Бен Садик беше временно освободен от затвора, но ще остане под електронно наблюдение. 33-годишният жител на Антверпен беше в ареста от няколко седмици по подозрение за участие в отвличане и нападение в среда на наркотици. Обвинителният състав реши, че Бен Садик може да излезе от затвора, но ще бъде с електронна гривна на крака. 

Според обвинителния акт Бен Садик е наредил отвличането и нападението на докерски работник. Твърди се, че въпросният работник е получил аванс за сделка с кокаин, но не е спазил уговорката. След това Бен Садик, заедно с няколко съучастници, са отвлекли и нападнали мъжа. Според белгийските медии Бен Садик не е непознат за подземния свят на Антверпен. 

Кикбоксьорът и преди няколко пъти е бил обект на атаки в наркосредата. През лятото на 2022 г. семейството и бизнесът му бяха атакувани няколко пъти. Въпреки тези инциденти Бен Садик продължава да се занимава активно с бойни изкуства. С освобождаването му под електронно наблюдение пленът на Бен Садик за известно време приключва.

Разследването на отвличането и нападението обаче все още продължава. Кикбоксьорът остава заподозрян по случая и все още се чака решението на съда.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес