Зареждане

Джон Джоунс със загадъчен коментар след победата на Том Аспинал

Джон Джоунс със загадъчен коментар след победата на Том Аспинал
Публикувано на: Юли 29, 2024 в 11:00 ч
Вечно свързван с обединителен двубой за титлата с Том Аспинал - Джон Джоунс само привлече още повече интерес към следващ сблъсък със звездата в тежка категория, споделяйки реакцията си от огромната победа на британеца с нокаут над Къртис Блейдс в UFC 304 през нощта.

Аспинал, настоящият временен носител на титлата в тежка категория, се завърна в действие през нощта в родния си Манчестър, постигайки зашеметяваща победа с нокаут над Блейдс само за минута в първия рунд на битката им реванш.

Очаква се Джоунс да се завърне срещу бившия двукратен носител на златото в тежка категория Стипе Миочич по-късно тази година на UFC 309 - Аспинал смело заяви, че ветеранът от Рочестър се е надявал той да загуби през нощта в Co-op Live Arena.

"Джон Джоунс е безспорният шампион, но аз съм най-добрият в света, ако това има някакъв смисъл", заяви Том Аспинал пред събралите се медии след UFC 304. "Знаем какво прави Джон, Джон беше там, стискайки палци тази вечер с надеждата, че ще загубя от Къртис Блейдс".


"Нека не се занимаваме с глупости - той така или иначе твърдеше, че ще загубя от Блейдс", обясни Том Аспинал. "Това не се случи, така че двубоят с Джоунс е следващият бой, който искам."

Джон Джоунс със загадъчна реакция на победата на Том Аспинал на UFC 304

Споделяйки реакцията си на победата на родения в Атертън Том Аспинал в UFC 304, Джоунс - макар и загадъчно, изглежда приветства възможността да се изправи срещу временния шампион в близко бъдеще.

"Търсенето и предлагането в най-добрата си форма", написа Джон Джоунс в официалния си профил в X. "Харесва ми."

 
Очаква се завръщането на бившия номер едно на UFC, Джоунс по-късно тази година, през ноември, да бъде с битката с гореспоменатия Миочич в главното събитие на UFC 309 в "Медисън Скуеър Гардън". 

Който победи в бъдещия двубой за титлата: Джон Джоунс или Том Аспинал?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес