Зареждане

Дейна Уайт: Том Аспинал ще е резерва на Джоунс - Миочич

Дейна Уайт: Том Аспинал ще е резерва на Джоунс - Миочич
Публикувано на: Юли 29, 2024 в 02:00 ч
Дейна Уайт, ръководител на UFC, потвърди, че победителят от битката на Джон Джоунс - Стипе Миочич ще се изправи срещу Том Аспинал. Уайт също така добави, че би искал Аспинал да бъде резервен боец за предстоящата битка за безспорната титла в тежка категория. По време на UFC 304, което се проведе на 28 юли в Англия, Том Аспинал защити временния пояс в тежка категория. 

Англичанинът се изправи срещу Къртис Блейдс и бързо го нокаутира. След битката той предизвика Джоунс, който трябва да се изправи срещу Миочич през ноември в първата защита на безспорната титла в тежка категория. Дейна потвърди по време на среща с медиите след UFC 304, че Аспинал ще чака битка с победителя и ще е резерва в битката им.

Уайт с нетърпение чака да види какво ще се случи в битката между двамата американци. Той сподели, че ще е гадно, ако Стипе и Джоунс се оттеглят от ММА през ноември.

"Ще изчакаме и ще видим какво ще се случи след тази битка. Ще видим дали искат да прекратят кариерата си. Мисля, че ако Стипе спечели, най-вероятно ще се пенсионира. Въпреки това, ако Джоунс победи, състезателният му дух и желанието да докаже на света, че е най-добрият, може да надделеят. 

Ако и двамата се пенсионират, ще бъде гадно. Ще бъде ли Аспинал резерва на битката им ? Сто процента. Бихме били луди, ако не направим това в тази битка.", каза Уайт.

Битката на Джоунс и Миочич все още не е официално обявена. Самият Джоунс обаче казва, че е планирано да се върне в клетката през ноември. Битката със Стипе трябваше да се проведе преди 1 година, но контузия елиминира Джоунс от битката.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес