Зареждане

Том Аспинал към Джоунс: Не е нищо лично, но мисля, че съм по-добър от теб

Том Аспинал към Джоунс: Не е нищо лично, но мисля, че съм по-добър от теб
Публикувано на: Юли 29, 2024 в 02:00 ч
Том Аспинал защити временния си шампионски пояс на UFC в тежка категория. Сега англичанинът иска да се изправи срещу Джон Джоунс, който е безспорен шампион в категорията.

По време на събитието UFC 304, което се проведе на 28 юли в Англия, Том Аспинал защити временния пояс в тежка категория. Англичанинът се изправи срещу Къртис Блейдс и го победи с нокаут за 60 секунди. Това беше втората битка на тези бойци, като в първата Аспинал загуби, защото получи контузия в коляното в началото на битката.

В интервюто си след двубоя Аспинал призова за битка с Джон Джоунс. За съжаление той няма да получи тази битка през 2024 година, защото Джоунс ще се бие със Стипе Миочич. Уайт разкри, че Том ще бъде резерва на битката между американците, която е гласена за ноември. Аспинал иска Джоунс, защото вярва, че е по-добър от него:

"Уважение и големи поздравления за Къртис Блейдс. Той е прекрасен човек. Нямам нищо лично срещу него, но трябваше да изясним това, след като първият двубой приключи случайно. Сега, слава Богу, върнах услугата. Аз съм най-добре завършеният боец в UFC. Когато усетя кръв, всичко е свършено. 

Току-що говорих с шефа и той иска да види Том Аспинал да се бие с Джон Джоунс. Здравей Джон! Не е нищо лично, но мисля, че съм по-добър от теб. Знам, че мога да те победя. Така че идвам за теб.", каза Аспинал.

Кой от двамата е по-добър ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес