Зареждане

Руси Минев срещу непобедена гръцка ММА машина в BRAVE 86

Руси Минев срещу непобедена гръцка ММА машина в BRAVE 86
Публикувано на: Юли 29, 2024 в 12:14 ч
Един от най-перспективните ММА бойци на България, Руси Минев, ще се изправи срещу непобеденият ММА боец Христос Циримокос в двубой от основната файткарта на престижния ММА турнир BRAVE 86, който ще се проведе на 24-ти август в Бургас.

Събитието на BRAVE е първото от европейското турне на организацията и включва едни от най-добрите ММА бойци на България, които ще се изправят срешу топ бойци на BRAVE от цял сввят.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


За Руси Минев това ще е трета битка тази година, след като записа две убедителни победи през април и май.

Старозагорецът не спира да гради успешно своята ММА кариера, като се състезава за чужди организации и в момента е в серия от 2 победи. Той чстартира кариерата си в аматьорския ММА, ставайки шест пъти шампион на България, а с националния отбор печели трето място на световното по ММА в Бахрейн и трето на Европейското в Рим. Руси Минев преминава при професионалистите през 2021-ва, където бързо наниза няколко атрактивни победи и спечели шампионска титла.

Този път обаче в клетката го очаква най-тежкото му изпитание - гръцкият боец с прякор "Apache" Христос Цирикомос.


27-годишният боен атлет е с отлична статистика в ММА с 4 победи и нито една загуба. Почти всичките му битки свършват преди крайния гонг, като Циромокос има завършена ММА игра - той не се притеснява да пренася боя както на земя така и в стойка. Гръцкият боец има участия и в граплинг и кикбокс турнири.

Основната файктарта на BRAVE 86 е съставена от един от топ ММА атлети на България, които ще се изправят срещу бойци като бившия шампион на BRAVE и такива подготвящи се рамо до рамо с UFC звезди.

Всички бойци са с положителна статистика и готови за победа на всяка цена, тъй като BRAVE е организациия, от която UFC взима част от своите кадри, като Хамзат Чимаев, Умар Нурмагомедов и шампиона Илия Топурия.


Организацията обяви и част от подгряващите битки, които са не по-малко атрактивни, тъй като включват бойции участвали неведнъж в главни битки като старозагорската машина от ММА, самбо и бокс с голи ръце - Мариан Димитров, кикбокс асът Атанас Божилов 'Наката', емблематичният ММА боец в тежка категория Симеон Кючуков и още много таланти, готови да покажат уменията си пред целия свят и мачмейкърите на UFC.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес