Зареждане

Макгрегър и Чандлър оглавяват UFC 296 през декември

Макгрегър и Чандлър оглавяват UFC 296 през декември
Публикувано на: Август 28, 2023 в 00:00 ч
Конър Макгрегър ще се завърне през декември.

Бившият двоен шампион на UFC ще направи дългоочакваната битка с Майкъл Чандлър. Двамата оглавяват събитието UFC 296, което ще се проведе на 16-ти декември в Лас Вегас. Самият Макгрегър сподели това в социалните мрежи.

Той показа снимка от сайта на UFC, където изтича тази информация и е стартирано обратно броене. За съжаление Макгрегър все още не дава проби на USADA, но явно те ще направят изключение и той няма да бъде тестван 6 месеца.

Вероятно UFC ще му предоставят изключение от правилата, подобно на Брок Леснар през 2016 година. Конър ще даде само 2 проби, с което ще ускорят завръщането му в клетката преди края на годината.

Миналата седмица Конър заяви, че завръщането през декември вероятно е невъзможно. Toгава той призова главния изпълнителен директор на Endeavour Ари Емануел да лобира пред атлетическата комисия на Невада, за да може той да се завърне през декември.

Макгрегър и Чандлър бяха треньори в 31-вия сезон на "The Ultimate Fighter", което приключи по-рано този месец.

Конър е с рекорд 22-6 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. Чандлър от своя страна е с рекорд 23-8 в ММА и печели само 1 от последните си 4 битки за UFC. 









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес