Зареждане

Колби Ковингтън продължава да призовава за битка с Чарлс Оливейра

Колби Ковингтън продължава да призовава за битка с Чарлс Оливейра
Публикувано на: Юли 3, 2024 в 07:11 ч
Противоречивата звезда на UFC Колби Ковингтън даде да се разбере, че се интересува от двубой с Чарлз Оливейра.

Всички знаем, че Колби Ковингтън е противоречива личност. Той ще каже и направи всичко, което ще го доведе до мястото, където трябва да бъде. Най-често това работи и той се озовава в голяма битка. На този етап обаче, след загубата от Леон Едуардс, никой не знае какво е близкото бъдеще на "Chaos".

Самият боец е пълен с идеи - и точно такъв трябва да бъде. Ковингтън трябва да премине в атака и наистина да примами някого да се бие с него, ако иска да успее в преследването на славата.

В скорошно интервю той потвърди желанието си да се изправи един срещу един с бившия шампион на UFC в лека категория Чарлз Оливейра.

 

Covington иска Oliveira

"Това все още е потенциална битка, UFC не са проявили голям интерес към него, но ако погледнете пейзажа на това, което той каза в последните интервюта, че иска да повиши теглото си, той е голям човек", каза Ковингтън пред Submission Radio.

"Той е по-висок от мен, тежи повече от мен, човекът просто е побойник, който намалява теглото си, защото иска да бъде по-силен там, защото няма психическо предимство, той е психически слаб, така че трябва да има физическо предимство", продължи Ковингтън.

"Той е още едно от тези момчета с безпочвени думи, каза всички тези неща като "Искам големи битки за наследство, искам да отида в горна категория". Е, ето твоя шанс, Чарлс Оливейра, аз съм най-голямата битка, която можеш да получиш, бивш световен шампион, кралят на Бразилия, кралят на Маями, любимият боец на Доналд Тръмп.

Какво ще бъде по-голямо за твоето наследство, Чарлс, от това да дойдеш и да се биеш с мен? Искаш най-голямата битка, топката е в твоето поле, нека да видим дали държиш на думата си", заяви американецът.

Искате ли да видите тази битка?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес