Зареждане

Хамзат Чимаев е провалил 5 главни битки за 4 години

Хамзат Чимаев е провалил 5 главни битки за 4 години
Публикувано на: Юни 21, 2024 в 02:00 ч
Хамзат Чимаев е провалил 5 главни битки за последните 4 години в UFC. От чеченската звезда се очакваше бързо да стане шампион и най-голямата звезда в UFC.

Вижте още - Дейна Уайт за Чимаев: Винаги се разболява мистериозно преди битка​​​ 

Той стартира ударно в лигата през 2020 година и спечели 3 битки в рамките на 66 дни. В края на 2020 година Хамзат получи шанс да се бие с Леон Едуардс в главна битка, но за съжаление беше с COVID-19. Чимаев и Едуардс провалиха 3 битки помежду им, а чеченският боец заговори за оттегляне от ММА. За щастие той се възстанови и реши да продължи да се бие.

Чимаев получи шанс да оглави събитие срещу Нейт Диас, но пак се провали. Хамзат беше по-тежък на кантара от Диас, а Нейт отказа битката. Така Чимаев победи Кевин Холанд, който прие с кратко предизвестие. Този уикенд Чимаев трябваше да оглави галавечерта на UFC в Рияд, Саудитска Арабия.

Негов съперник трябваше да бъде Робърт Уитакър, а битката щеше да излъчи претендент за титлата. За съжаление Хамзат се разболя и се оттегли от срещата. Така за 4 години той провали 5 главни битки с негово участие. Това не се нрави на Дейна Уайт, който недоумява как Чимаев винаги се разболява мистериозно преби големите битки.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес