Зареждане

Екипът на Хамзат: Спрете със слуховете, не е имало никакво хранително натравяне

Екипът на Хамзат: Спрете със слуховете, не е имало никакво хранително натравяне
Публикувано на: Юни 20, 2024 в 12:41 ч
Член на екипа на Хамзат Чимаев опроверга слуховете, че хранително отравяне го е принудило да се откаже от участие в UFC Саудитска Арабия.

Както вече знаем, Хамзат Чимаев няма да се изправи срещу Робърт Уитакър този уикенд. Двамата трябваше да се бият в сблъсък в Саудитска Арабия, но за съжаление това няма да се случи. Причината е, че Чимаев се разболя от болест, която го принуди да се откаже от състезанието, оставяйки мнозина да се чудят какво бъдеще го очаква.

По някаква причина той продължава да прихваща тежки болести, което води до това, че се бие доста рядко. През последните дни се появиха слухове, че именно хранително натравяне е довело до отпадането му този път.

 По думите на Там Хан, член на екипа му, обаче това не е така.


Хан се изказва по повод слуховете за Чимаев

"Всички тези фалшиви слухове за това, че Чимев се оттегля поради хранително отравяне, са абсолютни глупости. Бях страна от лагера и зад кулисите. Като брат няма да споделям тъмните му моменти, но повярвайте ми, когато казвам, че той беше много болен и в болница. Момчетата са зверове и да го видя толкова зле не беше добър момент за всички нас. Молим се за неговото оздравяване и завръщане.

"За съжаление Бог имаше други планове и никой не можеше да предвиди това. Последните седмици бяха трудни и той опита всякакви решения, но миналата седмица стана толкова зле, че беше невъзможно да се бори. ИншаАллах той ще се завърне, но засега е необходима почивка и възстановяване."

Какво според вас следва за Хамзат Чимаев?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес