Зареждане

Дана Уайт продължава да хвали Джоунс - този път с видеоклип

Дана Уайт продължава да хвали Джоунс - този път с видеоклип
Публикувано на: Септември 5, 2024 в 00:00 ч
Главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт продължава да доказва, че Джон Джоунс е най-добрият боец в този спорт.

По-късно тази година Джон Джоунс вероятно ще защитава титлата си на шампион на UFC в тежка категория срещу Стипе Миочич. Това е истинска битка за наследството и на двамата мъже, като Джон е смятан за най-великия, а Стипе - за най-великия в тежка категория. Разбира се, много фенове и анализатори не са съгласни с това.

Това е така заради уравнението на Том Аспинал. Англичанинът е временният шампион в тежка категория и мнозина смятат, че именно той трябва да получи шанс да се бие с Джоунс. Уви, не това е посоката, в която се движи промоцията.

През последните месеци Дана Уайт не се притесняваше да изказва възхищението си от "Bones". Това доведе до доста мемета, а сега Дана има пръст в публикуването на видеоклип за Джон, за който говори по време на схватката след събитието в DWCS.

"Момчета, прочетохте ли тази статистика?" Уайт попита медиите. "Наскоро той току-що победи номер 1 в тежка категория в света. Надявам се, момчета, че сте прочели тази статистика. Знаете ли какво е страхотното в технологиите? Не сме далеч от това изкуственият интелект действително да прави тези класации и ще бъде страхотен ден, когато изкуственият интелект започне да прави това. Наистина съм развълнуван!"

Има много причини за смях в цялата тази ситуация. В същото време обаче феновете искат да получат яснота за бъдещето на дивизията по-скоро рано, отколкото късно.

Кой според вас ще бъде шампионът на UFC в тежка категория догодина по това време? Колко двубоя за титлата ще има през това време?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес