Зареждане

Чимаев за Перейра: Лесна работа, лесни пари!

Чимаев за Перейра: Лесна работа, лесни пари!
Публикувано на: Юли 13, 2024 в 02:00 ч
Ако погледнем класацията P4P, която ни казва кои са най-добрите ММА бойци в UFC в момента, независимо от тегловната категория, ще открием, че Алекс Перейра е точно зад Ислам Махачев на второ място. Следователно той е вторият най-добър боец в момента, който вече се доказа на всички.

Има двама души, които се съмняват в способностите на бразилския шампион в клетката. Всъщност трима, ако вземете предвид Джамал Хил, но той вече получи нокаут от Алекс. Тези, които са съмняват са Магомед Анкалаев и Хамзат Чимаев.

По стечение на обстоятелствата това са двама руски бойци, които вярват, че не само биха победили шампиона, но и биха го прегазили. В социалните мрежи Чимаев се закани на бразилеца и написа, че той е лесна работа. В последно време Хамзат е неактивен и няма право да говори, но го прави.

Той провали битката си с Робърт Уитакър, която трябваше да се проведе през юни в Рияд. Хамзат е далеч от титлата, но въпреки това вярва, че ще я спечели, а след това ще гони Алекс Перейра за още една титла в полутежка категория:

„Алекс, приготви се! Когато спечеля титлата в средна категория, ти ще бъдеш следващият. Ако Дейна Уайт ме изправи срещу теб, гарантирам, че ще те довърша в първия рунд. Лесна работа, лесни пари.“, написа Чимаев.

Ще успее ли Чимаев да стигне до титлата в UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес