Зареждане

Алекс Перейра показа спаринг с боксьор от тежка категория

Алекс Перейра показа спаринг с боксьор от тежка категория
Публикувано на: Септември 30, 2024 в 02:00 ч
Алекс Перейра показа видео от спаринг с професионалния боксьор в тежка категория Игор Адиел Маседо. Двамата правят 4-рундов спаринг, който се е състоял преди 4 години, но чак сега Перейра пуска видеото. "Poatan" разкри, че по онова време все още бил боец на GLORY, а спаринга бил един от най-добрите в кариерата му. 

Пeрейра не крие, че иска да дебютира в бокса. Наскоро Дейна Уайт обяви, че влиза с гръм и трясък в бокса и скоро щяло да има големи новини. Явно тази новина надъха бразилеца, който вярва, че приключението на Уайт в бокса ще започне с него. Ето какво каза Алекс пред Кевин Йоли по темата с бокса:

„Със сигурност не съм имал разговор с Дейна Уайт за бокс и други подобни. Но чувствам, че това партньорство на Дейна Уайт и бокса ще започне с мен.“, каза Алекс.

В момента Перейра се готви за 3-та поредна защита на титлата в полутежка категория на UFC. Алекс ще се бие с Халил Раунтри този уикенд в Юта, САЩ. Двамата оглавяват събитието UFC 307, което ще се проведе в Солт Лейк Сити. Тази година Перейра победи Джамал Хил и Иржи Прохазка.

Ето как Перейра прави спаринг с Маседо:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес