Зареждане

Ренато Мойкано бил със сериозна контузия в битката със Сен Дени

Ренато Мойкано бил със сериозна контузия в битката със Сен Дени
Публикувано на: Септември 30, 2024 в 02:00 ч
Ренато Мойкано победи Беноа Сен Дени по впечатляващ начин, но се оказа, че бил със сериозна контузия, което прави победата още по-впечатляваща. 

Приблизително три до четири седмици преди събитието в Париж, Мойкано получил сериозна контузия в рамото, която можеше лесно да го извади от битката. Вместо това, Ренато се пребори с болката и отбеляза впечатляваща победа, за да продължи изкачването си в класирането на леката категория.

Рентгеновите снимки, предоставени на Кевин Йоли, показват степента на отделеното рамо, от което Мойкано страдаше преди битката. Бразилският боец се пребори с контузията, въпреки че рамото все още показва щети по време на битката. Забележителното е, че Моикано издържа контузията и продължи да се бие.

Той успя да пренесе Сен Дени да земята и му вкара тежък граунд енд паунд, което причини значителни порязвания и подуване на лицето на Сен Дени. В крайна сметка лекар прецени, че Сен Дени не може да продължи, защото не виждаше с дясното око. Така битката приключи след втория рунд и Ренато спечели с технически нокаут. 

След двубоя Мойкано призова за „лесни пари“ в лицето на Пади Пимблет или Дан Хукър, когато се върне в игра. Това най-вероятно ще стане по някое време през 2025 година. Ето как изглежда контузията в рамото на бразилеца:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес