Зареждане

Габи Гарсия разголи гръд

Габи Гарсия разголи гръд
Публикувано на: Септември 29, 2024 в 10:00 ч
Габи Гарсия, легендата на бразилското джиу-джицу, реши да зарадва феновете си с разголена гръд. Многократната световна шампионка често пуска провокативни клупове в социалните мрежи и показва своята нежна страна. 

Бившата шампионка по джиу-джицу беше едно от най-големите имена в женския ММА в продължение на няколко години през 2010-те. Това важи и в буквалния смисъл на думата, тъй като Габи Гарсия е висока 180 см. и в бойната си кариера е тежала доста над 90 килограма.

През по-голямата част от кариерата си тя се състезаваше в RIZIN, като в периода 2015-2018 г. записа пет победи в промоцията. След победата със спиране на играта над Барбара Непомусено в RIZIN 14 обаче Габи Гарсия излезе в почивка.

През следващите няколко години бразилката се състезава в няколко турнира по джиу-жицу, което не е изненада. Преди кариерата си в ММА Гарсия е многократна шампионка на ADCC. За последно Габи се състезава срещу Крейг Джоунс, който я победи през август тази година.

През април тази година Габи трябваше да се завърне за реванш с Непомусено, но битката им пропадна. Гарсия има акаунт в OnlyFans, където споделя голи снимки на гърдите си, както и още по-пикантни снимки. В Инстаграм тя се ограничава с клипове като този по-долу:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес