Зареждане

Крейг Джоунс целуна Габи Гарсия и тя налетя на бой

Крейг Джоунс целуна Габи Гарсия и тя налетя на бой
Публикувано на: Август 16, 2024 в 07:42 ч
Звездата на бразилското жиу-житцу Крейг Джоунс подходи необичайно към срешата си с Габи Гарсия преди мача им по граплинг.

Джоунс и Гарсия ще се състезават на The Craig Jones Invitational тази седмица - турнир, който е пряка конкуренция на световното първенство ADCC 2024. Голямата награда за всеки от победителите е 1 милион долара - сериозна цифра, която той назова по време на неотдавнашното си участие в The Joe Rogan Experience.

Преди техния мач Джоунс целуна Гарсия по време на последната им среща очи в очи преди събитието, което предизвика гневна реакция от страна на опонентката му.
 

Крейг Джоунс разгневи Габи Гарсия с целувка по време на претеглянето

Вижте инцидента между Джоунс и Гарсия по-долу.


В неотдавнашен пост в Instagram Джоунс се говори за неловкия момент.

"Битката е отменена. Предполагам, че бразилците не могат да приемат шега", написа Джоунс.

Към момента на писане на новината не е сигурно дали мачът на Джоунс с Гарсия е отменен или постът е бил част от неговото тролене.

Гарсия не прие леко шегата на Джоунс и се опита да го нападне след жеста. Тя удари и оператора, който засне целия инцидент.

Джоунс е един от най-продуктивните граплъри днес и е тренирал топ имена като Александър Волкановски, Дан Хукър и Израел Адесаня. Адесаня се изправя срещу Дрикус дю Плесис този уикенд на UFC 305.

Досега през 2024 г. Джоунс е победил настоящи и бивши изтъкнати представители на ММА Фил Роу, Рафаел Ловато-младши и Ринат Фахретдинов. По време на кариерата си в областта на граплинга той е побеждавал и имена като Доналд Сероне и Джералд Меершарт.

38-годишната Гарсия за последен път се състезава в ММА на Rizin 14 през 2018 г. Подобно на Джоунс, тя е отличник в граплинга, като е спечелила четири златни медала на световното първенство ADCC.

Джоунс и Гарсия ще излязат на тепиха с допълнителна жега преди мача си. Ако инцидентът от дбес е някаква индикация за това как може да се развият нещата, очаквайте неочакваното от двамата състезатели.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес