Зареждане

Ислам Махачев се завръща през януари на UFC 311

Ислам Махачев се завръща през януари на UFC 311
Публикувано на: Септември 30, 2024 в 02:00 ч
Ислам Махачев се завръща през януари 2025 година, за да се бие на събитието UFC 311. Новината идва от Хабиб Нурмагомедов, който гостува в Малайзия и участва на пресконференция. Хабиб не разкри къде ще се проведе събитието както и кой ще се изправи срещу неговия приятел. Това вероятно ще бъде Арман Царукян, който е претендент номер 1 в лека категория на организацията.

Очакваше се Ислам да се бие в края на октомври в Абу Даби, но той не успя, защото имаше контузия в ръката. В момента Ислам се възстановява и скоро ще има официални новини за битката с негово участие. През април тази година Арман победи Чарлз Оливейра и си спечели шанс за титлата с дагестанеца. Двамата вече имаха една битка помежду си.

През 2019 година Арман дебютира в UFC с битка срещу Махачев. Той се представи добре, но загуби с решение на съдиите. Оттогава мина много време и сега Арман вярва, че може да го победи. Ето какво каза Хабиб на пресконференцията в Малайзия:

„Винаги ще има нови предизвикателства. В момента Ислам не само е шампион, но и най-добрият боец в света. Този спорт се развива много бързо. Появяват се млади бойци и винаги ще има предизвикателства за него. UFC ни предложиха двубой през януари. Ние го приехме. 

UFC ще направи съобщението скоро, включително къде ще се проведе и кой ще бъде опонентът на Ислам Махачев. Аз лично няма да кажа нищо за това, но мога да кажа, че сме фокусиран върху януари.", каза Хабиб на пресконференция в Малайзия.

Ще успее ли Махачев да защити титлата си срещу Царукян ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес