Зареждане

Wanderlei Silva е инвалид, а Vitor Belfort пъзльо и лъжец

Wanderlei Silva е инвалид, а Vitor Belfort пъзльо и лъжец
Публикувано на: Юли 3, 2012 в 12:40 ч

"Vitor Belfort се отказва от повече двубои, от колкото приема. Той е страхотен, но е и такъв пъзльо и лъжец. Да кажеш, че ще се биеш, да продадеш билетите, да се подпишеш с името си, да направи телевизионно шоу, а след това да се откажеш? И то срещу инвалид? Това е лудост. Шокиращо е как го обявяват чистосърдечно. Мнението ми за Wanderlei постоянно се променя. Макар че няма никакви умения, той излиза и се бие. Той се раздава, въпреки липсата на талант и дава всичко от себе си за феновете... Vitor е надут, но е добър боец. Мисля че е страхотен боец."

Може ли да познаете чии са тези думи? Точно така, Chael Sonnen отново направи своето включване преди двубоя си с Anderson Silva в UFC 148.

Според Sonnen бойците, които не успеят да изпълнят поетите си ангажименти, контузени или не, трябва да бъдат наказвани и порицавани като загубеняци в MMA кариерата си. За да илюстрира по-добре мнението си, той посочва състезанието UFC 147, което до последно търпя промени заради преместване на двубоя му с "The Spider" и отпадането на Belfort, който счупи ръката си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес