Зареждане

Прогнозирай и спечели с MMA.BG: UFC 252 Миочич срещу Кормие 3

Прогнозирай и спечели с MMA.BG: UFC 252 Миочич срещу Кормие 3
Публикувано на: Август 9, 2020 в 16:20 ч
MMA.BG продължава с подаръците и изненадите в рубриката "Прогнозирай и спечели" - единственото място, в което можеш да спечелиш от своята прогноза, без риск от загуба.

На 17-ти август се проведе от най-вълнуващите трилогии в UFC - третия сблъсък между шампионите в тежка категория Стипе Миочич и Даниел Кормие. Двамата имаха по една победа един срещу друг и сега се срещат за трети и последен път, за да установят кой от тях е най-опасният при най-опасните.

След събитието изтеглихме и късметлията сред позналите победителят от срещата и пуснал коментара си под статията, който печели страхотна хранителна добавка за по-бързо възстановяване след тренировки - аминокиселини с разклонена верига (BCAA) от Muscle Care.

Победителят от томболата е marinov98


Битката между двамата беше доста динамична, като в крайна сметка бе дадена на Стипе Миочич с убедително съдийско решение. Така от трилогията Стипе излиза победител с две победи.

Вижте също: Стипе Миочич защити титлата с решение над Кормие

Това може би е последната битка на Кормие и от UFC го изпратиха със специално видео.

В играта на MMA.BG участваха над 130 човека, като малка част от тях бяха пуснали и коментар под новината, за да участват в томболата. С почти равни гласове в прогнозите превес взе Миочич.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес