Зареждане

Прогнозирай и спечели с MMA.BG: UFC 251 Усман срещу Бърнс

Прогнозирай и спечели с MMA.BG: UFC 251 Усман срещу Бърнс
Публикувано на: Юни 28, 2020 в 08:53 ч
Продължаваме с играта "Прогнозирай и спечели с MMA.BG" -  единственото място, където можете да направите своето предположение за това кой ще победи в предстоящите събития от бойните спортове без никакъв риск от загуба - може само да спечелите. Продължаваме с UFC 251: Usman vs Burns, което ще се проведе на 12-ти юли.

Това е едно от първите по-значими събития на UFC напоследък, което ще включва шампионски битки, както и няколко много атрактивни двубоя с участието на бивши шампиони, а и е първото издание на организацията от бойния остров.

Вижте също: UFC пуснаха страхотно промо преди UFC 251 на бойният остров

Носителят на титлата в полусредната категория Камару Усман ще направи поредна защита на пояса срещу мотивирания за победа Гилбър Бърнс.

Новият шампион в категория перо, Алекс Волкановски пък защитава титлата си срещу бившия шампион Макс Холоуей в подглавната битка.

Освен това с интерес чакаме и срещите между Пьотр Ян и бруталния Хосе Алдо, а при жените Джесика Андраде и Роуз Наманюнас обещават да направят невероятно зрелище в клетката.

Вижте също: Историята на Хосе Алдо: Бедното момче, което стана шампион

Правилата на играта са следните:

  • Посочете вашите фаворити до полунощ на 11-ти юли;
  • Задължително пуснете прогнозата си И като коментар под статията. В противен случай няма да може да участвате в томболата.
  • Целта е да се познаят правилно поне 3 двубоя от общо 4;
  • След като събитието премине, на лотариен принцип се определя победителят от участниците, познали най-много двубои. Победителят ще бъде уведомен по e-mail.

Наградата за това събитие са аминокиселини ProActive - Amino After Load за по-бързо възстановяване след тренировки, обогатени с допълнителни съставки за по-силен ефект при изграждането на мускула.

 
ProActive - Amino After Load е хранителна добавка за възстановяване на мускулите,съдържащ верижно разклонени аминокиселини (BCAA) с добавени глутамин, таурин, цитрулин и тирозин и витамини B6 и C.
 

 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес