Зареждане

Прогнозирай и спечели с MMA.BG: UFC 251 Усман срещу Бърнс

Прогнозирай и спечели с MMA.BG: UFC 251 Усман срещу Бърнс
Публикувано на: Юни 28, 2020 в 08:53 ч
Продължаваме с играта "Прогнозирай и спечели с MMA.BG" -  единственото място, където можете да направите своето предположение за това кой ще победи в предстоящите събития от бойните спортове без никакъв риск от загуба - може само да спечелите. Продължаваме с UFC 251: Usman vs Burns, което се проведе на 12-ти юли.

Главното събитие бе променено след като пуснахме играта, затова то не влезе при точкуването, но въпреки това го оставихме и допълнихме като възможност за прогноза.

В това издание на играта имахме над 90 участника. Малко от тях обаче бяха спазили правилото да пуснат прогнозата си и като коментар под статията, за да заформим дискусия относно битките.

Сред позналите и спазилите правилата направихме томбола и чрез жребий победителят е utd10


Честито, а на останалите - късмет в следващото издание на играта, което ще обявим скоро.Наградата за това събитие са аминокиселини ProActive - Amino After Load за по-бързо възстановяване след тренировки, обогатени с допълнителни съставки за по-силен ефект при изграждането на мускула.

 
ProActive - Amino After Load е хранителна добавка за възстановяване на мускулите,съдържащ верижно разклонени аминокиселини (BCAA) с добавени глутамин, таурин, цитрулин и тирозин и витамини B6 и C.
 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес