Зареждане

Overeem: Junior dos Santos го е страх да се бие с мен

Overeem: Junior dos Santos го е страх да се бие с мен
Публикувано на: Юли 9, 2012 в 10:46 ч

Претендента за титлата в тежката категория на UFC, Alistair Overeem поговори за плановете си след като изтече наказанието му към края на годината заради завишените му нива на тестостерон, както и твърди, че настоящия шампион Junior dos Santos го е страх да се бие с него при завръщането му.

"Junior dos Santos е шампион с причина. Но ще се бия с когото ми дадат. Ще стигна рано или късно до него и тогава той ще е изцяло мой. Продължавам с тренировките. Продължавам да подобрявам играта си. Чувствам се добре, защото се готвя за двубоите постоянно - от единия противник към другия. Използвам времето си разумно. В момента съм в Маями. Много ми харесва там. Довършвам къщата си. За мен тази принудителна почивка е добре. Прочиствам разума си, за да съм сигурен, че ще се върна по-силен през декември.

За мен няма значение. Имам 69 двубоя зад гърба си. За мен няма значение срещу кого ще се бия. Нямам нужда от загряващ двубой. Ще оставя това в ръцете на хората от UFC. Сигурен съм, че ще ми предложат нещо интересно. Ако ми дадат двубой за титлата, ще го приема. Ако не ми дадат, пак ще съм готов. Dos Santos може да говори каквото си иска. Знам че е много щастлив от това, че двубоя не се състоя и знам, че го е страх от мен. Той знае, че и аз съм най-голямата заплаха за него. Знае, че когато се бием, той няма да може да избяга. Ще удря и ще бяга или ще падне на земята. И в двата варианта той ще излезе като загубил."


Overeem трябваше да се бие с Junior dos Santos миналия месец в UFC 146, но поради провален допинг тест на Overeem, атлетическата комисия му забрани участието в състезанието.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес