Зареждане

Мениджърът на Anderson Silva искат Evans или Bisping

Мениджърът на Anderson Silva искат Evans или Bisping
Публикувано на: Юли 20, 2012 в 15:45 ч

Jorge "Joinha" Guimares, мениджърът на шампиона в средната категория на UFC, Anderson Silva, е предложил като следващи опоненти на бразилеца Rashad Evans или Michael Bisping. Според него и двамата бойци са добре познати и известни.

"Rashad е известен и продаваем боец, който атакува шампионския пояс. Можем да направим много продажби с този двубой. Bisping също е много силен боец и е по-известен от Weidman и също ще предизвика по-голям интерес. Weidman не е бил побеждаван до момента, но за да се биеш с човек като Anderson е много трудно. Anderson е скъп боец, един от най-големите в това състезание.

90% от феновете на UFC не знаят кой е Hector Lombard, но всичко може да се случи. Могат да направят такъв двубой безплатен по телевизията, с партньорството, което имат с FOX. Всичко зависи от организацията на събитието. С разработената машина на UFC могат да рекламират всеки."


Rashad Evans заяви скоро намеренията си да се премести в средната категория, а Bisping загуби последния си двубой в Октагона. "The Spider" може и да се наложи да почака преди да види кой ще е следващия му опонент.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес