Зареждане

Anderson Silva: Използвам да се бия с идиоти като Chael Sonnen (Видео)

Anderson Silva: Използвам да се бия с идиоти като Chael Sonnen (Видео)
Публикувано на: Август 7, 2010 в 12:00 ч

 

Вижте какво си казаха Chael Sonnen и Anderson Silva по време на пресконференцията преди предстоящото по-късно днес UFC 117: Sivla vs. Sonnen.

 

"Аз съм тук, категорично за да спечеля световната шампионска титла, точка! И ако това има общо с Anderson, това да победя Anderson, ще е просто бонус! Тръгнал съм след шампионският пояс, който той притежава, като може да има само един шампион!", с това си изказване, Sonnen предизвика ответната реакция на Silva. 

 

"Спокоен съм преди двубоят. Аз използвам да се бия с идиоти като него, които говорят за мен. Това е непрекъсната борба. Бия се с идиоти навсякъде по света. Някои нямат уважение към мен, други имат, но мога да ви кажа, че ще победя в събота вечер. Ще видим как ще се развият нещата след кантара... Утре ще видим, какво ще стане.", това заяви в отговор, шампиона на UFC в средната категория Anderson "The Spider" Silva

 

Ето и кратко видео с казаното от Sonnen и Silva на пресконференцията преди UFC 117:

 

Вижте и интервюто на MMA Fighting с двамата бойци, след публичната тренировка, състояла се в четвъртък в UFC Gym в Конкорд, щата Калифорния, като кликнете на ликовете по-долу:

 

Anderson Silva: Не се обиждам от критиките на Chael Sonnen

Chael Sonnen преди най-важната битка в живота си

 

Вижте и мнението на UFC президента Dana White за казаното от Sonnen, като цъкнете на линка по-долу:

 

Dana White: Chael Sonnen вярва във всичко което казва 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес