Зареждане

Под лупа: Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite

 Под лупа: Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite
Публикувано на: Март 5, 2013 в 11:04 ч
Снимка: wikimedia.org
Ще разгледаме подробно един от най-новите и качествени фет бърнъри. Всички 5 от следните съставки на Hydroxycut Hardcore Elite са клинично проучени относно ефективното изгаряне на мазнини.
 

Кофеин

 
Кофеинът просто работи. Той освобождава повече мазнини, които са складирани в запас, като по този начин спомага за изгарянето на повече калории от тялото.
 

Форсколин

 
Това е екстракт от билката колеус форсколии, който подобрява изгарянето на мазнини чрез освобождаване на ензим, който разгражда мазнините и те биват използвани като гориво. Освен това повишава и производството на тестостерон.
 

Екстракт от зелено кафе

 
Направен е сурови кафени зърна и съдържа хлорогенна киселина, която допълва ефекта на кофеина, като доизгаря освободените мазнини. Вече в няколко проучвания е доказан нейния ефект.
 

Екстракт от кокос

 
Кокосът добавя много важна съставка за изгарянето на мазнините - теобромин. Тя допринася за изгарянето на мазнините по начин, подобен на кофеина.
 

Йохимбе

 
Екстрактът от това западно-африкатнско дърво е доказал се фет бърнър. Неговите активни съставки се свързват с мастните клетки, потискат някои рецептори, като по този начин ограничават количеството мазнини, които могат да бъдат складирани, а повечето от тях се използват за изгаряне и енергия.
 
Може да закупите Muscletech - Hydroxycut Hardcore Elite от нашия онлайн магазин, както и да разгледате и други добавки за отслабване.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес