Зареждане

Шампион по кикбокс разкрива тайните на бруталната си коремна преса

Публикувано на: Октомври 25, 2021 в 10:46 ч
Габриел Варга поддържа изчистена мускулатура и брутална коремна преса през цялата година - не само когато се качва на ринга. В горното видео професионалният състезател споделя четирите най-важни за него неща, които го държат нацепен и във форма.

Първо съвсем очаквано са тренировките:

"За мен това е шест дни тренировки и почивка в неделя. При преумора пет дни тренировки и два почивка също е вариант."

Хубавото е, че не е нужно да се прекарват много часове в залата. Според Варга 30 до 90 минути тренировка е напълно достатъчна.

Второто важно нещо е диетата. Старата поговорка, че плочките се правят в кухнята е вярна и Варга се съгласява с нея. Стратегията му е да не се тъпче с много храна наведнъж, а да яде по-малко, но по-често през деня. Това му позволява и да тренира по-скоро след като се е нахранил.

Третото ключово нещо е сънят.

"Най-важното нещо, което забелязах през годините е, че когато не спя - ям," споделя Варга. "Сънят е много важен за възстановяването, но и те държи далеч от ненужното тъпчене с храна."


А кой е четвъртият компонент? Стресът. Или по-скоро как се справяш с него.

"На тялото му е трудно да се справя с хормоните. А и много хора ядат повече, когато са под срес... Отделете си време да правите нещо, което намалява стреса ви и така ще си помогнете със създаването на тялото, което искате. При мен тренировките са това, което намалява стреса."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес