Зареждане

Fedor е чудесен човек

Fedor е чудесен човек
Публикувано на: Януари 11, 2012 в 13:33 ч

Главният треньор на American Martial Arts Center (AMC) Matt Hume опроверга слуховете за разглезеността на Fedor Emelianenko разиграл след след края на ММА състезанието DREAM: "Genki Desu Ka!!".

Ден след края на състезанието говорителят на DREAM Michael Schiavello написа в своя Twitter акаунт, че "The Last Emperor" е действал като някоя "автобусна глезла" и е цял автобус от състезатели и треньори да го чакат над 90 минути. Но според историята на "The Voice" след появата на руснака всички останали пътници са били принудени да освободят автобуса, защото той е бил ангажиран единствено за Fedor и неговия екип.

Но Hume има съвсем различна версия на "автобусния инцидент":

"Това което всъщност се случи е че Fedor даваше интервюта след края на състезанието и всички го чакаха да се появи. Всеки от нас е задължен по договор да даде пресконференция. Разбира се, Fedor е много популярен в Япония и неговата пресконференция продължава най-дълго време. Някой попита дали Fedor е съгласен да след пресконференцията да изчака автобуса, който е отвън да закара хората в него и след това да се върне за него. И Fedor се съгласи на момента. Имаше предостатъчно място за всички. Един от автобусите след това се е върнал за Fedor. Познавам Fedor от години и той е един от най-добрите хора, ако зависеше от него самият той би запалил автобуса за да ни закара до хотела.".

  

 fedor emelianenko mma bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес