Зареждане

Велко Гюров преди RPC: Боецът трябва да взима поука от грешките си и да продължава напред

Велко Гюров преди RPC: Боецът трябва да взима поука от грешките си и да продължава напред
Публикувано на: Септември 27, 2012 в 10:00 ч

Велко Гюров е боец от столичния клуб Real Pain. Той има медали от участията си в състезанията по бразилско жиу-житцу и състезанията по аматьорски ММА. Атрактивното му представяне на предходното състезание по аматьорски ММА в Арена Армеец му донесе правото да участва и в професионалната галавечер RPC: Презареждане, която ще се проведе тази събота (29-ти септември) от 20:00 в зала Универсиада.

Здравей, Велко. На 29-ти септември ти предстои двубой в RPC: Презареждане. Как върви подготовката ти и как се чувстваш преди състезанието?
Здравейте, подготовката върви с пълни сили, има известно напрежение, но според мен това е нормално преди такова състезание.

Твоя опонент е Костадин Методиев от Бойно Самбо. Знаеш ли нещо за него и имаш ли вече тактика, на която да заложиш в срещата ви?
Първоначалния ми опонент Костадин Методиев си е счупил ръката преди няколко дена и сега имам нов опонент. Знам замо, че той се казва Даниел Стоичков от Марек-Дупница и има 4 победи и една загуба. Мисля да заложа на уменията си на земята.

В по-миналото състезание по аматьорски ММА на Real Pain записа силни победи, като на финала дори счупи носа на опонента си. Как реши да преминеш в професионалния ММА?
Една от наградите от това аматьорско състезание, в което записах победата и първото място, беше участие в професионална гала вечер на Real Pain.

На миналото състезание изгуби от Владислав Кънчев, който също ще се бие в RPC: Презареждане. Какво е мнението ти за него и как мислиш, че ще протече неговия двубой?
За Владислав Кънчев мисля, че е натрениран и има силно дясно кроше. Смятам че ако противника му от Сливен не го изненада с нещо, Владислав ще победи.

Главната среща на вечерта ще бъде между русенецът Емил Захариев и Борис Иглев от София. Как мислиш, че ще се развият нещата в нея и кой ще излезе с вдигната ръка?
За главната среща не мога да кажа просто така кой ще победи. Нека победи по-добрия.

Имаш ли планове за сериозна професионална кариера след това състезание и какви са ти плановете занапред?
За момента съм се фокусрал върху предстоящия двубой и нямам никакви планове за след това.

Какво е твоето послание към всички момчета като теб, които тренират и имат намерение да се занимават професионално с този спорт?
Моето послание е да продължават в същия дух, дори и да загубят в някоя среща, да не се отказват. Само да си вземат поука от грешките и да продължават напред.

Искам да благодаря на съотборниците си, които ми помагат за подготовката и на хората, които ме подкрепят в това начинание.

Билетите за RPC: Презареждане се продават в мрежата на Ticketpro.bg (Office 1, Пикадили, Internity, Orange и др.), в зала Универсиада, както и в MMA.BG.

Цената на билетите е 20 лв. За билети в ложата - 50 лв. Билети на VIP трибуната - 30 лв. VIP билети на столове до самата клетка - 50 лв. Ultra VIP билети - първи ред до клетката - 80 лв.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес