Зареждане

Един от най-обещаващите ММА състезатели на Румъния ще се бие в RPC: Презареждане

Един от най-обещаващите ММА състезатели на Румъния ще се бие в RPC: Презареждане
Публикувано на: Септември 19, 2012 в 17:00 ч

Йон Паску - един от най-обещаващите ММА бойци на Румъния, потвърди участието си в състезанието RPC: Презареждане, което ще се проведе на 29-ти септември в зала Универсиада, гр. София от 20:00.

Йон Паску идва като заместник на Йордан Кирчев, който се контузи по време на участието си на галата в Сливен миналия уикенд и няма да може да излезе срещу столичния боец Александър Георгиев.

Опасният Паску, чиито прякор е "Бомбардировача", ще излезе срещу атрактивния Георгиев в категория до 84 кг. При последния си двубой Паску записа победа със съдийско решение над поляка Macin Gulas. Румънецът е във върхова форма и обеща да направи запомнящ се двубой в София. Той се готвеше за състезание в САЩ, но опонента му се контузи и това отвори възможност на организаторите от клуб Real Pain, с президент Христо Христов, да поканят румънската машина.

Билетите за RPC: Презареждане се продават в мрежата на Ticketpro.bg (Office 1, Пикадили, Internity, Orange и др.), както и в магазина за бойци на ул. Искър 16 в гр. София.

Цената на билетите е 20 лв. За билети в ложата - 50 лв. Билети на VIP трибуната - 30 лв. VIP билети на столове до самата клетка - 50 лв. Ultra VIP билети - първи ред до клетката - 80 лв.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес