Зареждане

Ed Ruth ще се изправи срещу Ion Pascu в Bellator 196 след като Furko се контузи

Ed Ruth ще се изправи срещу Ion Pascu в Bellator 196 след като Furko се контузи
Публикувано на: Март 27, 2018 в 11:28 ч

Пътуването на Ed Ruth до Унгария претърпя лека турболенция.

Първоначално в Bellator 196, което ще се проведе на 6-ти април, той трябваше да се изправи срещу Laszlo Furko, но в крайна сметка ще се бие с румънеца Ion Pascu (17-7), след като Furko беше принуден да се оттегли от срещата заради контузия.

27-годишният Ruth, който в ММА има отбелязани 4 победи и нито една загуба, щеше да дебютира в нова дивизия, след като досега се състезаваше в средна категория.

Той споделя, че смяната на опонента въобще не го притеснява.

"Никога не се подготвяме само за един определен боец. Знаят, че не се опитвам да бъда добър само в бокс или кикбокс. Знаят, че не бих се подготвял единствено да поваля опонента си и да го боря. Искам като се изправя срещу някого, да се състезавам с него в това, в което е добър."

"Подготовката остава същата, без значение от новия опонент. Работя върху играта си в стойка, върху борбата и джиуджицуто."

35-годишният Pascu има 6 пъти повече срещи зад гърба си от Ruth и се е бил до съдийско решение цели 9 пъти - нещо, което тепърва предстои на Ruth да се случи.

"EZ" приключва всичките си срещи с нокаут в първия или втория рунд. Сега му остават по-малко от 2 седмици, за да се подготви за новия опонент - достатъчно дълъг период от време, имайки предвид какви срокове се е случвало да има по време на борческите си години.

"Имало е моменти, в които не съм знаел срещу кого точно ще се изправям. Дори и на кантарите се теглиха по няколко души, за да не знаем опонентите си предварително."

"Случвало се е на тепиха да се поздравявам с трима борци, незнаейки точно срещу кого ще трябва да се състезавам."

Bellator 196 ще се проведе в Будапеща на 6-ти април, като в главната среща ще видим Ben Henderson и Roger Huerta.

Останалите бойци, които ще влязат в клетката са:

Denise Kielholtz срещу Lena Ovchynnikova

Brian Moore срещу Giorgio Belsanti

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес