Зареждане

Владислав Кънчев преди RPC: Резултата от тежките тренировки се превръща в победа

Владислав Кънчев преди RPC: Резултата от тежките тренировки се превръща в победа
Публикувано на: Септември 20, 2012 в 17:17 ч

Владислав Кънчев от столичния клуб Pitbulls MMA ще направи дългоочаквания си дебют в професионалния ММА на 29-ти септември в състезанието RPC: Презареждане, което ще се проведе в зала Универсиада, София. Владислав е доказал се боец, който е спечелил почти всичките си срещи в аматьорските турнири с нокаут. Негов опонент ще бъде също боеца с тежки ръце Димитър Сяров от Анаконда-Сливен.

Здравей, на 29-ти септември ще направиш дългоочаквания си дебют в професионалния ММА. Как стигна до тук и какво е усещането преди състезанието?
Здравейте, да наистина дълго очаквах първия си професионален двубой и се радвам, че този момент настъпи. Дотук стигнах с единадесет победи без загуба на аматьорските състезания.

Ти набра популярност от аматьорските ММА състезания, където със силни удари сваляше опонентите си на земята. Смяташ ли отново да разчиташ на тях и в тази среща или ще покажеш малко и от уменията си по борба?
Аз съм комплексен състезател и съм готов да се бия както в стойка, така и на земя, но ще се постарая срещата да бъде максимално атрактивна.

Опонента ти също е известен с тежките си ръце. Гледал ли си негови двубои и какво ти е мнението за него?
Едва ли има по-тежки ръце :) Добър боец е.

Как протича подготовката ти преди състезанието?
Подготовката ми протича на високо ниво с моите съотборници от Питбулс Бокидо и треньора ми Емил Казаков, на които съм много благодарен. Един месец преди състезанието тренирам двуразово.

Как виждаш бъдещето си след 5-10 години?
Мисля за професионално развитие в ММА, но времето ще покаже.

Какво те мотивира да тренираш толкова упорито и да не спираш с тренировките?
Мотивира ме това, че след всяка тренировка се усъвършенствам като боец, а резултата от тежките тренировки се превръща в победа и това ме кара да продължавам напред.

Билетите за RPC: Презареждане се продават в мрежата на Ticketpro.bg (Office 1, Пикадили, Internity, Orange и др.), кафето в зала Универсиада, както и в MMA.BG.

Цената на билетите е 20 лв. За билети в ложата - 50 лв. Билети на VIP трибуната - 30 лв. VIP билети на столове до самата клетка - 50 лв. Ultra VIP билети - първи ред до клетката - 80 лв.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес