Зареждане

Резултати от Grand Fight Arena 2

Резултати от Grand Fight Arena 2
Публикувано на: Март 30, 2019 в 06:56 ч
Снимка: Lap.bg
Бойната галавечер Grand Fight Arena 2 се проведе на 29-ти март в столичната зала "Асикс Арена".

След първото издание на турнира през декември, което беше изключително атрактивно, и втората му серия предложи атрактивни срещи и зарадва феновете на бойните спортове.

Даниел Илиев записа доминираща победа на гръцкия шампион по кикбокс Христакис Алехандро. "Крокодила" отнесе толкова бой, че от ъгъла му бяха принудени да хвърлят бялата кърпа в знак на предаване и прекратяване на битката.

Георги Валентинов пък сломи украинеца Константин Линник с безкомпромисен граунд енд паунд още в първия рунд.

Владислав Кънчев също не разочарова феновете си и записа победа срещу по-тежък опонент за половин минута в ринга, налагайки играта си и доминирайки с тежки удари.
 
Ето и всички резултати от Grand Fight Arena 2:
  • Даниел Илиев победи Христакис Алехандро с предаване
  • Георги Валентинов победи Констатнин Линник с ТКО
  • Владислав Кънчев победи Максим Сорока с ТКО
  • Радослав Карашев победи Йоргос Цилидис с ТКО
  • Бранко Бабачев победи Йон Чирилов с предаване
  • Живко Стоименов победи Антоан Нгуен с ТКО
  • Драгормир Петров победи Теодор Гаврилов със съдийско решение
  • Симеон Наковски победи Петър Ангелов със съдийско решение
 

 
След събитието двамата организатори и участници - Георги Валентинов и Даниел Илиев споделиха за sportal.bg впечатлението си от турнира.

Валентинов сподели че неговият опонент е трябвало да бъде бразилец, но се е контузил 12 дни преди битката. Това е довело до смяната в последния момент, за което Георги благодари на президента на Българската федерация по ММА Станислав Недков.
 
“Бръснарят бръсне всеки, който седне на стола. Никого не връщам, но много хора отказаха да се изправят срещу мен при толкова кратко време за реакция, защото виждаха статистиката ми (20-5). Аз сигурно щях да направя същото. Така че допуснахме някои грешки с някои хора, но тези грешки са поправими”, сподели Валентинов след сблъсъка.

Дани Илиев пък изрази разочарованието си от някои от участниците заради липсата им на боен дух.

“Разочарован съм от бойците, които поканихме тази вечер. Някои бяха дошли просто да си вземат парите и да се дадат без бой, но това го има в бойните спортове. Имахме проблем с някои контузии и се надявам следващият път всичко да е наред. Вече и аз се чудя защо нямаме неустойка в договорите в такива случаи. Много се радвам, че имаше такава висока посещаемост и се извинявам, ако на някого някоя среща му се е видяла ялова”, обобщи Илиев.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес