Зареждане

MMA тренировката на Randy Couture

MMA тренировката на Randy Couture
Публикувано на: Януари 20, 2009 в 23:28 ч


Всичко от което се нуждаете за MMA тренировката на Randy Couture е лост с тежести и желание да се вкарате във добра форма или ако тренирате граплинг, борба, джудо, самбо или друг атрактивен боен спорт. За начало ви препоръчвам да започнате с 20-килограмов чист лост за да прецените колко тежести ще са ви необходими за ефективна тренировка. Имайки съзнанието да не се изхвърляте с тежестите, ще ви помогне да не припаднете повръщайки пред тоалетната на следващия ден от преумора. Тази тренировка не е от леките, имайте го предвид.

Направете всичките тези упражнения без да пускате лоста за най-добър ефект:
 Чукчета (гребане с щанга) x8
 Вертолет (повдигане на лост до брадата) x8
 Раменна преса x8
 Добро утро (навеждане с лост) x8
 Напади x8 (на всеки крак)
 Клек и избутване на лоста x8
 Мъртва тяга x8

След като направите горните упражнения ви се полага 1 минута почивка. Направете до 6 серии от горния сплит или по-малко, зависи кога ще започне да ви се повръща. Тази тренировка ще ви помогне да придобиете силни мускули за граплинг и борба и ще увеличи издръжливостта. Следете за правилно изпълнение на упражненията, иначе може да се контузите.

Ето тук може да проследите как изглежда рунд от тази тренировка с обясненията на Randy Couture:


 
Не прекалявайте с тежестта, но също така не правете тренировката с прекално леки килограми, защото няма да има ефект. Раздайте се за тази тренировка. Наистина си заслужава.

Всичко от нея ще ви е нужно в бойните спортове или смесените бойни изкуства (MMA). Кондицията, издръжливостта, експлозивността са много по-важни от това колко килограма тежите или колко много може да вдигате. Не се жалете, а се потете.

 

Коментари и споделен опит, след тази тренировка, може да оставяте в тази тема:

https://mma.bg/forum/viewtopic.php?f=10&t=299

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес