Зареждане

Навиване на бинтовете като професионалист

Навиване на бинтовете като професионалист
Публикувано на: Ноември 10, 2013 в 08:55 ч
Снимка: wikimedia.org
Ръцете не са толкова здрави, колкото си мислите. Един от най-честите контузии в бокса и ММА са счупвания или спуквания на костите на ръцете по време на удари. Ако знаете обаче как да слагате бинтовете си правилно, може да останете в залата по-дълго време, вместо да чакате контузената си ръка да заздравее, за да се върнете пак на тренировки.

Първото видео, което сме прикачили към статията, показва един от добрите начини за бинтоване на ръцете за тренировка. Във второто видео ще научите от най-големият професионалист в индустрията как да бинтовате ръцете си преди двубой.
 

Слагане на бинтове преди тренировка

 
 
Когато омотавате ръцете си за тренировка, най-важното е да защитите кокалчетата и китката си, но също така и палеца. Самият бинт държи ръката ви като едно цяло и освен това абсорбира част от удара. При ММА е добре да оставите по-открита дланта си, за да ви е по-удобно при играта на земя и събмишън техниките.Като цяло най-честата дължина на бинтовете е 180 инча, което е малко над 4,5 метра. Ако решите да омотавате повече китката си, може да си вземете и по-дълги бинтове. Когато търсите бинтове, по-добрият вариант е те да са малко еластични.
 

Слагане на бинтове преди двубой

 
 
Jacob "Stitch" Duran се грижи за подготовката на бинтовете и аркадите на бойците по време на двубой. Неговата роля е доста важна, тъй като се грижи ръцете на бойците в UFC да са максимално защитени. Забележете, че той използва марли вместо стандартния материал, от който са направени бинтовете. По този начин той по свой начин бинтова ръцете, което му позволява да стегне повече бинтоването, както и да го направи по-гъвкаво. Тези бинтове обаче се използват еднократно и после се режат.
  
 В нашият онлайн магазин можете да откриете голямо разнообразие от бинтове с различна дължина и различен материал на производство.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес