Зареждане

Какво се случва като изкараш плочките

Какво се случва като изкараш плочките
Публикувано на: Септември 8, 2019 в 20:25 ч
Причините да искаш здрави плочки са много. Трудни са за постигане, така че са добро фитнес предизвикателство. Или пък искаш да изглеждаш добре на снимки? Каквато и да ти е мотивацията, има някои плюсове, които биват осъзнати едва чак като наистина се сдобие човек с плочки.

Из топ фитнес форумите фенове на спорта с видими плочки споделят изненадите, с които са се сблъскали, когато изваяли корема за пръв път.

Един споделя, че плочките като цяло не му помогнали чак толкова на външния вид, колкото е очаквал.

“Напомпвайки рамената, гърдите и ръцете, се чувствам много по-уверен. Не излизат често възможности да си показваш плочките без да изгледаш като задник.”

Всъщност, факт - наистина няма чак толкова удобни моменти през деня, в които човек да може да се похвали с плочките си. А това може да се окаже сериозно разочарование за мнозина и да ги пооткаже от каузата.

“Затова, когато съм зает през седмицата, пропускам да тренирам крака. На работа съм с панталони, та не ми се виждат краката особено много. Дори когато съм с къси панталони, пак не виждам разлика” - споделя друг почитател на фитнеса.

Мнозина имат същото отношение към плочките - ако почти няма кой да ги види, защо са всичките усилия?

“Да не забравяме, че плочки най-трудно се изкарват. Лесно е да направиш здрав корем, но за плочки трябва да се тренира специално.” - разказват из форумите. “Има много напомпаняци, които имат здрав корем, но не тренират конкретно за плочки. Като цяло, не знам защо всички се вманиачават толкова по тях.”

В случаите обаче, когато човек с плочки получи възможността да си ги покаже, обикновено реакциите на зрителите са все положителни.

“Струва си, когато имам приятелка. Обикновено много обичат да прокарват ръце по корема ми. Сега, като скъсахме, плочките работят като спестовна сметка.”

Друг споделя, че плочките всъщност саа навредили на любовния му живот.

“Егото ми скача до небето като имам плочки, което ми вдига и стандартите. Проблемът е, че сега по-трудно си намирам момичета. Като цяло - не си струва.”

Разбира се, има и изключително доволни от начина, по който плочките са повлияли на представянето им в леглото.

“Всеки ден тренирам за плочки и бягам - без значение какви други упражнения правя. Затова и издръжливостта ми е толкова добра. А по време на секс това е изключително важно. Когато приятелката ми каже ‘Не спирай!’, няма нужда да променяш нищо или да почиваш - трябва ти единствено издръжливост, за да продължиш. Общо взето, колкото по-дълго продължаваме, толкова по-напомпани ми стават плочките, а това я подпудява допълнително. И това, момчета, е причината да тренирам за плочки всеки ден. Тези моменти просто преобръщат цялата игра.”

За финал - начини да направиш плочки има много, стига и мотивацията да е на лице. И в този ред на мисли - каква е твоята мотивация да изваяш корема? Разкажи ни с коментар отдолу.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес