Най-големият сайт за бойни спортове

       

4 брутални филмови удара, които не са само актьорска игра

4 брутални филмови удара, които не са само актьорска игра
Публикувано на: Декември 11, 2017 в 17:51 ч
 
 Бойните сцени в киното могат да изглеждат изключително реалистични, но често за целта се използват различни трикове - къде по-умело, къде не.
 
Въпреки това обаче, нещата не винаги протичат по сценарий и за постигането на по-голяма реалност, актьорите понякога се налагат да се удрят наистина. Това, разбира се, може да доведе до всякакви наранявания.
 

Creed (2015)

 

В продължението на Rocky можем да видим боскьора Tony Bellew, който по време на снимките е трябвало реално да удари звездата, играеща главната роля - Michael B. Jordan. Легендарният Sylvester Stallone разказва повече за случката в следното видео, което ни представя и самата сцена:
 
 

Fight Club (1999)

 

В тази велика сцена от Fight Club, Edward Norton бил инструктиран от режисьора David Fincher в действителност да удари Brad Pitt в ухото, въпреки че по сценарий идеята била ударът да бъде лек и в рамото. Резултатът? Съвсем истинска реакция от страна на Pitt след удара.
 
 

Southpaw (2015)

 

Jake Gyllenhaal, в ролята на Billy "The Great" Hope", преминава през изключително сериозен тренировъчен режим, за да се подготви за снимките. Навярно можете да се досетите от тялото, което показва във филма. Gyllenhaal сам изпълнява всички каскади на снимачната площадка, като според режисьора Antoine Fuqua, той дори бил подут след поетите удари.
 
 

Rocky IV (1985)

 

По време на заснемането на последната бойна сцена от документалния Rocky 4, Sylvester Stallone и Dolph Lundgren, в ролята на Ivan Drago, наистина се удрят, за да постигнат максимална реалност.
 
Карате шампионът Lundgren даже вкарва колегата си в болница. Според самия Stallone, след една от атаките сърцето му се ударило в ребрата и започнало да се подува.
 
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

Още 5 от бойците с най-тежки удари според техните опоненти

Още 5 от бойците с най-тежки удари според техните опоненти
Миналата седмица ви представихме 5 от най-тежкоудрящите бойци по думите на техните опоненти.
Статии » март 21, 2018 (0)
цялата статия

5 от бойците с най-тежки удари според техните опоненти

5 от бойците с най-тежки удари според техните опоненти
Когато трябва да преценим кой от бойците в ММА удря най-силно, няма кого друг да питаме освен самите бойци, които са изпитали тези удари на свой гръб.
Статии » март 9, 2018 (0)
цялата статия
Мнения в Facebook